Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730871828

Amistoso (Int., RC) 730871828 Información oficial sobre el partido 730871828 en Hattrick

03.04.2024 08:00:00

KARALYAN FC Alineación oficial del equipo 'KARALYAN FC' en el partido 1 - 3 Mettas fāteri Alineación oficial del equipo 'Mettas fāteri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KARALYAN FC Alineación oficial del equipo 'KARALYAN FC' en el partido 0 - 1 Mettas fāteri Alineación oficial del equipo 'Mettas fāteri' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KARALYAN FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El KARALYAN sempre confia amb les genialitats d'en Özkan Gögen; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de KARALYAN va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Özkan Gögen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KARALYAN va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rodrigo Filipe, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de KARALYAN, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Sigge Dehlerberg va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Ufuk Ergönül va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Mettas fāteri

Goles Goles

  • 164 Minuto 12 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de MBF al minut 12. Arnis Vīgants va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Nikolay Chefranov va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): En Barys Salamevich va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Nikolay Chefranov la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): Isidoro Benini va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Arnis Vīgants que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.