Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730870945

Amistoso (Int.) 730870945 Información oficial sobre el partido 730870945 en Hattrick

03.04.2024 17:15:00

Power & Glory Alineación oficial del equipo 'Power & Glory' en el partido 1 - 2 C. F. S. Parque Rozas Alineación oficial del equipo 'C. F. S. Parque Rozas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Power & Glory Alineación oficial del equipo 'Power & Glory' en el partido 1 - 1 C. F. S. Parque Rozas Alineación oficial del equipo 'C. F. S. Parque Rozas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Power & Glory

Goles Goles

  • 103 Minuto 86 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de P&G per la dreta va donar com a resultat un gol de Renzo Biscazzi al minut 86 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 86 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 86 en Ramon Magri ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Arthur Stivala el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arthur Stivala.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arthur Sammut de P&G la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C. F. S. Parque Rozas

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Ilídio Al-Rasheed va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Parque, al minut 15. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Nicolaj Bendtsen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ulf Clüver va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ronaldo Caxambu rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Richardt Garmann de Parque es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Sergio Buiza de Parque va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.