Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730870847

Amistoso (RC) 730870847 Información oficial sobre el partido 730870847 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido 5 - 1 Witilongi Team Alineación oficial del equipo 'Witilongi Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido 2 - 1 Witilongi Team Alineación oficial del equipo 'Witilongi Team' en el partido
Tiene bastante suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Móstoles city F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Adrian Codorean sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Pedro Mañeru que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de McFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Edoardo Della longa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): McFC va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Arturo Noboa, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gernot Pfeffer que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 115 Minuto 65 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Alejandro Olivar era molt més ràpid que el defensa Fèlix Torrandell. Al minut 65, el jugador de McFC va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 1.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gernot Pfeffer es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manu Ahtola al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Quintí Esquerrer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Adrian Codorean va sortir molt desviat al minut 63.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Edoardo Della longa va fer al minut 75 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en József Tyukodi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Witilongi Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Witilongi van mostrar una bona compenetració quan al minut 57 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Oldrich Obertrave va rematar sense oposició al fons de la xarxa.