Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730870476

Amistoso (RC) 730870476 Información oficial sobre el partido 730870476 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Tomelloso C. F. Alineación oficial del equipo 'Tomelloso C. F.' en el partido 1 - 3 Metaleros Team Alineación oficial del equipo 'Metaleros Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tomelloso C. F. Alineación oficial del equipo 'Tomelloso C. F.' en el partido 1 - 3 Metaleros Team Alineación oficial del equipo 'Metaleros Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tomelloso C. F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Serdar Emre Fatih sempre és una garantia. Al minut 13, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Javier Vello marcar el 1 - 0 per al Tomelloso.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Serdar Emre Fatih gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Vellisca va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 286 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Hernán Villasuso va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Tomelloso va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rafael Narváez en un 1 contra 1 amb el porter Pablo Vellisca, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 103 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Javier Vello va intentar anar-se'n per velocitat al minut 103 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Valles Pla de Tomelloso es va guanyar la targeta groga merescudament.

Metaleros Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Imanol Zudaire, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 53.
  • 172 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Metaleros va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 97. Enrique Arreche va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 104 (Gol por el centro): Enrique Arreche de Metaleros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 104. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 36 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Arnaud Rougier va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Metaleros va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Amezti Kobeaga es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Xavi Ferriol va entorpir al marcador d'en Giacomo Scagli per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Metaleros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 63, quan Imanol Zudaire va quedar-se sol davant el porter Matias Saarijärvi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Jānis Dižgailis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Matias Saarijärvi, però la pilota va topar amb el travesser.