Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730869652

Amistoso (Int.) 730869652 Información oficial sobre el partido 730869652 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Danza Macabra ARC Alineación oficial del equipo 'Danza Macabra ARC' en el partido 4 - 0 TOT---Marikostinovo Alineación oficial del equipo 'TOT---Marikostinovo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Danza Macabra ARC Alineación oficial del equipo 'Danza Macabra ARC' en el partido 1 - 2 TOT---Marikostinovo Alineación oficial del equipo 'TOT---Marikostinovo' en el partido
Tiene bastante suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,8 % 41,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Danza Macabra ARC

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): DM, atacant per l'esquerra al minut 10, va aprofitar el magnífic llançament de David Villa per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): En Aleksander Johansen va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Óscar Calser, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a DM.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bogdan Ipate va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Bogdan Ipate, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

TOT---Marikostinovo

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Atanas Slavov va fer una magnífica centrada, però la rematada de Diyan Grigorov va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Georgi Súbev va encarar al porter al 16, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 66 en Svetoslav Mindizov va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Paco Estacio va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Paco Estacio va fer una estirada espectacular al minut 76, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Svetoslav Mindizov.