Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730869495

Amistoso (Int., RC) 730869495 Información oficial sobre el partido 730869495 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Maldito Pirata Ladrón FC Alineación oficial del equipo 'Maldito Pirata Ladrón FC' en el partido 5 - 3 Kumpulan Palloveikot Alineación oficial del equipo 'Kumpulan Palloveikot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Maldito Pirata Ladrón FC Alineación oficial del equipo 'Maldito Pirata Ladrón FC' en el partido 5 - 1 Kumpulan Palloveikot Alineación oficial del equipo 'Kumpulan Palloveikot' en el partido
Tiene un resultado normal 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maldito Pirata Ladrón FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Ruperto Meza va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Benjamin Weihs va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Maldito eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 83, Ruperto Meza va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): Al minut 95 els aficionats van embogir quan en Uzturre Maistruerena va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Maldito.
  • 133 Minuto 105 (Gol por la derecha): Maldito va aconseguir el 5 - 3 quan Enrique Añazco va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Benjamin Weihs no oblidarà el que li va passar durant el minut 43. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Maldito va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Darren Mac Craith va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Willem Brandenburg va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Echedey Tacoronte no va entrar per centímetres.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en Uzturre Maistruerena va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Maldito.
  • 231 Minuto 110 (Ocasión por el centro): Al minut 110, Ruperto Meza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Willem Brandenburg va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benjamin Weihs de Maldito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, David Fradua de Maldito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Kumpulan Palloveikot

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Eduardo Cincunegui de KPV va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 170 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Eduardo Cincunegui va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Eduardo Cincunegui va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 貴史 (Takashi) 相内 (Aiuchi). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): Eduardo Cincunegui va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Werner Tuliniemi es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.