Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730868828

Amistoso 730868828 Información oficial sobre el partido 730868828 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

sancibrianos Alineación oficial del equipo 'sancibrianos' en el partido 5 - 3 Le Marseille Alineación oficial del equipo 'Le Marseille' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
sancibrianos Alineación oficial del equipo 'sancibrianos' en el partido 4 - 1 Le Marseille Alineación oficial del equipo 'Le Marseille' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sancibrianos

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): sancibrianos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Eduardo Uhagón va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 135 Minuto 14 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Eduardo Uhagón de sancibrianos va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de sancibrianos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eduardo Uhagón progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): sancibrianos va obtenir un penal al minut 44, que va llançar a la perfecció Gonzalo Maiquez. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eduardo Uhagón es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Eduardo Uhagón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Puerto Collado va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eduardo Uhagón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El sancibrianos ho intentava per la dreta per mitjà de Denis Grandpierre, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Denis Grandpierre.

Le Marseille

Goles Goles

  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Amar Čengić arribés a peus de Ronnie Melander, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a L OM el 4 - 1.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ronnie Melander va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 69, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del L OM, mentre ja celebrava el 4 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): L OM van mostrar una bona compenetració quan al minut 86 van reduir diferències a 5 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Reyes Clavería va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ronnie Melander la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de L OM havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.