Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730868555

Amistoso 730868555 Información oficial sobre el partido 730868555 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

R.Verdyblanco B.P. Alineación oficial del equipo 'R.Verdyblanco B.P.' en el partido 1 - 3 Colossus Soccer Alineación oficial del equipo 'Colossus Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.Verdyblanco B.P. Alineación oficial del equipo 'R.Verdyblanco B.P.' en el partido 2 - 2 Colossus Soccer Alineación oficial del equipo 'Colossus Soccer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,6 % 46,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.Verdyblanco B.P.

Goles Goles

  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Kristian van der Born trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Leònides Belenguer quasi dona a Beticos l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Patrizio Lucchesi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Kristian van der Born va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 210 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Leònides Belenguer quasi empata el partit al minut 82, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Colossus Soccer

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): COL sabia com jugar al contraatac, i al minut 30, Erdal Sarıgöz va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al 69 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a COL augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Guillermo Otero Goyanes es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Jaan Sepp va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, COL, al minut 83. El marcador va canviar a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de COL van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 22 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gerhard Hirnschrodt, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Lobato de COL es va guanyar la targeta groga merescudament.