Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730867650

Amistoso (Int.) 730867650 Información oficial sobre el partido 730867650 en Hattrick

03.04.2024 17:55:00

Relaksowo Alineación oficial del equipo 'Relaksowo' en el partido 2 - 2 Bayern Voghera II Alineación oficial del equipo 'Bayern Voghera II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Relaksowo Alineación oficial del equipo 'Relaksowo' en el partido 3 - 1 Bayern Voghera II Alineación oficial del equipo 'Bayern Voghera II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Relaksowo

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Relaksowo va ser Lech Domurat.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): En Lech Domurat va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Maciej Łuszczak la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Relaksowo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Maciej Łuszczak va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kosma Wierzbicki va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Łukasz Jafernik va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Bayern Voghera II

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 en Roxer Quiñones va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): Voghera agafava avantatge al minut 53 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Roxer Quiñones amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Emrah Čutura va marxar de Patryk Kubsik en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Voghera van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Carlos Alberto Pinto va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jarosław Otręba va aconseguir desviar el seu xut a córner.