Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730867503

Amistoso (Int., RC) 730867503 Información oficial sobre el partido 730867503 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 2 - 6 FC Dellorean Hunter 20 Alineación oficial del equipo 'FC Dellorean Hunter 20' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 2 - 3 FC Dellorean Hunter 20 Alineación oficial del equipo 'FC Dellorean Hunter 20' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,7 % 44,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Topornices

Goles Goles

  • 111 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 5, Francisco Ignacio Navarro de Topornices empatava el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Hatz Larratza, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Topornices.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Topornices va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pablo Jubón va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Tom Grymonpre va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Pablo Jubón no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Rigoberto Aunes Melchor no va entrar per centímetres.

FC Dellorean Hunter 20

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Dellorean agafava avantatge al minut 2 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alberto Filipe Estrela amb mestria.
  • 116 Minuto 15 (Gol evento especial rápido + pase): Martien Tulp va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Alberto Filipe Estrela, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Huỳnh Viên Hoàng va aprofitar un error defensiu al minut 21, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Dellorean.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Dellorean l'avantatge per 2 - 4. Alberto Filipe Estrela en va ser l'anotador.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 43, en Martien Tulp del Dellorean va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ragaei Asaad que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 5.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Konstantin Schnickschnack va ser l'anotador del 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Huỳnh Viên Hoàng va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Javier Garavito va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alberto Filipe Estrela, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alberto Filipe Estrela va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.