Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730867154

Amistoso (Int., RC) 730867154 Información oficial sobre el partido 730867154 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Aparta que voy Alineación oficial del equipo 'Aparta que voy' en el partido 3 - 1 Hasakk Alineación oficial del equipo 'Hasakk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aparta que voy Alineación oficial del equipo 'Aparta que voy' en el partido 2 - 0 Hasakk Alineación oficial del equipo 'Hasakk' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aparta que voy

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Kim Opsal de Aparta, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Aparta contenien la respiració mentre en Pierpaolo Cappellazzo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Als 80 minuts de joc, els nois de Aparta van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Francisco Ojuelos augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jure Sočan de Aparta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 25 quan Jure Sočan de Aparta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Aparta ho intentava per la dreta per mitjà de Francisco Ojuelos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Samoil Nedelkov gairebé va marcar per a Aparta des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jure Sočan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Samoil Nedelkov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però György Gálicz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Samoil Nedelkov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladimir Angelov de Aparta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Samoil Nedelkov de Aparta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Hasakk

Goles Goles

  • 140 Minuto 48 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Hasakk el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Zsolt Bodor va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hasakk va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Barna Serfel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hasakk va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zsolt Bodor va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zsolt Bodor de Hasakk amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.