Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730866273

Amistoso (Int.) 730866273 Información oficial sobre el partido 730866273 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

ATM 92MUR Alineación oficial del equipo 'ATM 92MUR' en el partido 0 - 4 Steel Tormentors Alineación oficial del equipo 'Steel Tormentors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATM 92MUR Alineación oficial del equipo 'ATM 92MUR' en el partido 1 - 1 Steel Tormentors Alineación oficial del equipo 'Steel Tormentors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,2 % 43,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATM 92MUR

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sabin Aldea.

Steel Tormentors

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kostadin Sotirov va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ivan Radulov de Tormentors es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ognyan Dimov arribés a peus de Anton Simeonov, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tormentors el 0 - 3.
  • 186 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Tormentors va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Kostadin Sotirov, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Stanimir Busarov va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Proshko Georgiev, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Ivan Radulov va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kostadin Sotirov de Tormentors la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Proshko Georgiev de Tormentors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.