Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730865823

Amistoso 730865823 Información oficial sobre el partido 730865823 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido 3 - 0 Club Atletico Repecho Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Repecho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido 2 - 0 Club Atletico Repecho Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Repecho' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoS ReDMaNS

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Antonio Torruella va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ReDMaNS.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alfredo Pérez Pastor es va introduir dins la defensa central al minut 52, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Club Atletico Repecho

Goles Goles

  • 109 Minuto 53 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 53 minuts Çağlar Meneviş es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Ramón Pascual Arana que d'un gran xut va marcar per a ReDMaNS el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 27, un contraatac del Atletico no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Rodrigo Rivero Martín perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Atletico van sortir al contraatac al minut 80, però José María Troyes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ReDMaNS. La jugada d'estratègia del Atletico per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rodrigo Rivero Martín va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.