Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730865431

Amistoso (RC) 730865431 Información oficial sobre el partido 730865431 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

C.D. Couso Alineación oficial del equipo 'C.D. Couso' en el partido 1 - 7 Portizuelo FC Alineación oficial del equipo 'Portizuelo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
C.D. Couso Alineación oficial del equipo 'C.D. Couso' en el partido 0 - 8 Portizuelo FC Alineación oficial del equipo 'Portizuelo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Couso

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Haroldo Castrocaldelas el va rematar Jakub Solipiwko amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Patricio da Estaca va entorpir al marcador d'en Armando Arboleda per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Portizuelo FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Halil Aykan donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Portizuelo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aleksander Owsianko va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Nat Loucas va aprofitar un error defensiu al minut 42, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Portizuelo.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Daniel Fages de Portizuelo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Daniel Fages va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Halil Aykan des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Marco Stifano va augmentar l'avantatge de Portizuelo a 1 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Roman Blaťák va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Osvaldo Chumaceiro va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 43 per Daniel Fages va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Paco Iruegas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Iruegas de Portizuelo es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.