Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730864472

Amistoso (Int.) 730864472 Información oficial sobre el partido 730864472 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Los Moralitos Alineación oficial del equipo 'Los Moralitos' en el partido 2 - 6 rscl antwerpen Alineación oficial del equipo 'rscl antwerpen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Moralitos Alineación oficial del equipo 'Los Moralitos' en el partido 1 - 3 rscl antwerpen Alineación oficial del equipo 'rscl antwerpen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Moralitos

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Passats 12 minuts, Fenosoa Rakotomanga, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Moralitos es posava per davant!
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Elihu Yeini entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Moralitos, un peu providencial d'en Iván Larios va situar el 2-0 al panell digital.

rscl antwerpen

Goles Goles

  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 36 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Kourosh Pouraliganji.
  • 162 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Nikolay Ruzhev va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 52.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador de antwerpen Nikolay Ruzhev va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 65 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Kourosh Pouraliganji va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del antwerpen van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dennis Rognes va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 5 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del antwerpen va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Kourosh Pouraliganji, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 6 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Sergio Moliterni sol davant la porteria al minut 25, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Alonso Odriozola va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Diant van Ede no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): antwerpen va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Dennis Rognes es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eden Vandenbergh de antwerpen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Cătălin Câmpian de antwerpen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Eden Vandenbergh se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikolay Ruzhev.