Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730864329

Amistoso 730864329 Información oficial sobre el partido 730864329 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

La gripia-montllor Alineación oficial del equipo 'La gripia-montllor' en el partido 1 - 4 Sant Qgat Alineación oficial del equipo 'Sant Qgat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La gripia-montllor Alineación oficial del equipo 'La gripia-montllor' en el partido 2 - 2 Sant Qgat Alineación oficial del equipo 'Sant Qgat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,7 % 36,2 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La gripia-montllor

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): gripia-montllor va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Kadir Mevlüt va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Kadir Mevlüt arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Kadir Mevlüt va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de gripia-montllor.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Xavi Casellas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de gripia-montllor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 el gripia-montllor va posar setge sobre la defensa central visitant però en Xavi Casellas no va estar gens encertat.

Sant Qgat

Goles Goles

  • 162 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 5 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ibon Mingolarra de SQT marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): SQT agafava avantatge al minut 56 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Miguel Espinal amb mestria.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, SQT va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ibon Mingolarra.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Ibon Mingolarra de SQT va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Anatol Żeleźniak va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.