Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730863974

Amistoso (Int., RC) 730863974 Información oficial sobre el partido 730863974 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Sport Sportiva F.C. Alineación oficial del equipo 'Sport Sportiva F.C.' en el partido 1 - 5 VFB Zahna Alineación oficial del equipo 'VFB Zahna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sport Sportiva F.C. Alineación oficial del equipo 'Sport Sportiva F.C.' en el partido 1 - 2 VFB Zahna Alineación oficial del equipo 'VFB Zahna' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,3 % 38,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport Sportiva F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Sergio Delgado, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 5 per a Sportiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Delgado.

VFB Zahna

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Zahna agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Siegmund Marciak amb mestria.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sportiva. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Siegmund Marciak la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Zahna es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 21.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Helmut Habig de Zahna va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Edgar Altenbockum va augmentar l'avantatge de Zahna a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, un xut de Helmut Habig des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Timo Redinger va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Franck Stäringer de Zahna es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Franck Stäringer es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.