Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730863057

Amistoso (Int., RC) 730863057 Información oficial sobre el partido 730863057 en Hattrick

02.04.2024 21:30:00

marcol utd Alineación oficial del equipo 'marcol utd' en el partido 3 - 0 Benoben United Alineación oficial del equipo 'Benoben United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
marcol utd Alineación oficial del equipo 'marcol utd' en el partido 3 - 0 Benoben United Alineación oficial del equipo 'Benoben United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marcol utd

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ernesto Capolupo la va rematar Timothy Jones amb una magnífica volea que va fer pujar per a marcol el 1 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Rolf Havinga va incrementar l'avantatge de marcol amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de marcol pel centre va donar un gran resultat: el gol de Neal Jones va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Passaven 17 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Neal Jones va rematar alt.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Andrew Howard de marcol gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Al minut 35, Rolf Havinga gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Thomi Pellman al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Henri Ophoff va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Neal Jones gairebé va marcar per a marcol des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Ernesto Capolupo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Benoben United

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Tino Fröhlicher va intentar anar-se'n per velocitat al minut 13 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Matteo Bingisser la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Ben United havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ben United va anar a parar a la dreta de l'atac on en Daniele Gfeller, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tino Fröhlicher de Ben United es va guanyar la targeta groga merescudament.