Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730863043

Amistoso (Int.) 730863043 Información oficial sobre el partido 730863043 en Hattrick

03.04.2024 10:45:00

Mir nämä no einä Alineación oficial del equipo 'Mir nämä no einä' en el partido 3 - 0 atletico val grande Alineación oficial del equipo 'atletico val grande' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mir nämä no einä Alineación oficial del equipo 'Mir nämä no einä' en el partido 4 - 0 atletico val grande Alineación oficial del equipo 'atletico val grande' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mir nämä no einä

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a nämä va ser Jean-Philippe Rohée.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jamil Ghoussoub sempre és una garantia. Al minut 41, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jakob Silvius marcar el 2 - 0 per al nämä.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jamil Ghoussoub es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jamil Ghoussoub va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Max Kieslich una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Felice Ruzzi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Jakob Silvius, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Heinz-Harald Jagsch de nämä es va guanyar la targeta groga merescudament.

atletico val grande

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): El atletico va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gniewosz Szalaty la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de atletico van pujar a rematar. Però en Gniewosz Szalaty la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 209 Minuto 66 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Hrvoje Kašelić, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a nämä, però Jamil Ghoussoub no va poder encertar el xut.