Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730862901

Amistoso (Int.) 730862901 Información oficial sobre el partido 730862901 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido 3 - 1 cagliari höngg Alineación oficial del equipo 'cagliari höngg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido 4 - 3 cagliari höngg Alineación oficial del equipo 'cagliari höngg' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,7 % 16,1 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

V@der SC

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del V@der va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Manèu Storm, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ijinio Navarro es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): V@der va augmentar la diferència quan Alberto Miura no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 23 (Ocasión de falta): Al minut 23, Jan Hildén gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alberto Miura va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Agapeto Goitiaindia que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ijinio Navarro de V@der va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Menéndez.

cagliari höngg

Goles Goles

  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 els aficionats de cagliari van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Carlo Nalesso va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 83 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de cagliari van pujar a rematar. Però en Alex Farnese la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.