Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730862733

Amistoso (Int.) 730862733 Información oficial sobre el partido 730862733 en Hattrick

02.04.2024 19:50:00

Die faulen Pflaumen Alineación oficial del equipo 'Die faulen Pflaumen' en el partido 4 - 1 Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Die faulen Pflaumen Alineación oficial del equipo 'Die faulen Pflaumen' en el partido 4 - 0 Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Die faulen Pflaumen

Goles Goles

  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Corria el minut 52 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rico Kaufmann, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Janis Bürzle, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Pflaumen.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pflaumen pel centre va donar un gran resultat: el gol de Janis Bürzle va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 108 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 4 - 0 s'ha de veure repetit: en Emiro Jonatan de Pflaumen va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Rico Kaufmann, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Pflaumen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Janis Bürzle en un 1 contra 1 amb el porter Jeffrey Landes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rico Kaufmann va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lorenz Winkler va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Drag Star C.F

Goles Goles

  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 1 quan Josep Marsol va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 89 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Josep Marsol va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alessandro De Donà va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Eduardo Reyes de Drag la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Hermigas de Drag va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 5 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Luis Hermigas volia ajudar als companys, però més aviat els destorbava.