Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730862690

Amistoso 730862690 Información oficial sobre el partido 730862690 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido 3 - 2 Lagesin FC Alineación oficial del equipo 'Lagesin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido 6 - 1 Lagesin FC Alineación oficial del equipo 'Lagesin FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUCLES

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 25 gràcies a la jugada de Roby Compagnon, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CUCLES va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Àlex Saula va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Guillermo Salmorejo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 1 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Amb 10 minuts disputats, Roby Compagnon gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Pablo Armas va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Lagesin FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 49, quan Akiva Moses va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 154 Minuto 86 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Aureliano Scotto va significar el 3 - 2 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Jan Steinbach va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Àngel Estragués va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Eyþór Einisson al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 235 Minuto 85 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Zernin Zilueta, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 88 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Andrea Carrozzo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.