Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730862677

Amistoso (Int., RC) 730862677 Información oficial sobre el partido 730862677 en Hattrick

03.04.2024 13:00:00

Racing Oudsbergen Alineación oficial del equipo 'Racing Oudsbergen' en el partido 4 - 1 Maniscalco F.B.C. Alineación oficial del equipo 'Maniscalco F.B.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Racing Oudsbergen Alineación oficial del equipo 'Racing Oudsbergen' en el partido 6 - 0 Maniscalco F.B.C. Alineación oficial del equipo 'Maniscalco F.B.C.' en el partido
Tiene mala suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Oudsbergen

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Jurjen van de Kar de Oudsbergen, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kiros Koutsovassilis va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Als 36 minuts, Scipio Ghinzani va ampliar l'avantatge de Oudsbergen amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): Scipio Ghinzani va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 42 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Oudsbergen ho intentava per la dreta per mitjà de Robert Tarnawski, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kiros Koutsovassilis de Oudsbergen va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kiros Koutsovassilis va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Maniscalco. La jugada d'estratègia del Oudsbergen per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Grégoire Pion va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Jurjen van de Kar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Scipio Ghinzani de Oudsbergen es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antoon Scherpereel de Oudsbergen es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Moïse Brion de Oudsbergen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Maniscalco F.B.C.

Goles Goles

  • 150 Minuto 70 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 70 a 4 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Sergey Kabatov, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 11, tothom va saber perquè en Arnold Ender era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Maniscalco va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Fred Berg es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Fred Berg de Maniscalco va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.