Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730862355

Amistoso (Int.) 730862355 Información oficial sobre el partido 730862355 en Hattrick

02.04.2024 19:15:00

NOalcalciomoderNO Alineación oficial del equipo 'NOalcalciomoderNO' en el partido 3 - 9 Bloody Mary Alineación oficial del equipo 'Bloody Mary' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
NOalcalciomoderNO Alineación oficial del equipo 'NOalcalciomoderNO' en el partido 0 - 6 Bloody Mary Alineación oficial del equipo 'Bloody Mary' en el partido
Tiene bastante suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NOalcalciomoderNO

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Després de 29 minuts de partit, Davide Folco igualava per NOcalmodNO en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): NOcalmodNO va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què David Mrzena, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Giuliano Lamagna que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del NOcalmodNO va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en David Mrzena, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Sergio Vivancos de NOcalmodNO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bloody Mary

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gabrielius Ginelevičius va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Satar Nasirov donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Gabrielius Ginelevičius que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador de Bloody Isac Galben va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 61 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 186 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Bloody amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Orstas Valentinavičius, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 5 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Sergi Mamatsashvili va augmentar l'avantatge de Bloody a 3 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, el Bloody va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Indrek Saar, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 7.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Bloody va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 76, quan Satar Nasirov, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 8.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Gabrielius Ginelevičius des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 9 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Es duien 44 minuts de partit jugats quan Konstantin Kropotin va estar a punt de posar per davant a Bloody amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aldo Vanelli Coralli va impedir un gol cantat.
  • 219 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Satar Nasirov va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Isac Galben, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Aldis Otomers quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Aldo Vanelli Coralli, però la pilota va topar amb el travesser.