Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730861380

Amistoso (Int., RC) 730861380 Información oficial sobre el partido 730861380 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

CE Països Catalans Alineación oficial del equipo 'CE Països Catalans' en el partido 6 - 0 Lokomotive Baden Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Baden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CE Països Catalans Alineación oficial del equipo 'CE Països Catalans' en el partido 4 - 0 Lokomotive Baden Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Baden' en el partido
Tiene suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Països Catalans

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Faicán Gallano de Catalans, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Faicán Gallano, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Catalans.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Catalans va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Plutarco Riaza progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Amb 79 minuts jugats, en Carlos Carriazo va augmentar l'avantatge de Catalans a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Faïssal Chawni va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 190 Minuto 88 (Gol de falta): En Carlos Carriazo va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 6-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Al minut 11, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Amat Aleixandrí per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jake Karr va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcos Joel Platté. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lokomotive Baden

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lokomotive va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joshua Stadlin, però el porter rival va fer una gran aturada.