Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730860986

Amistoso (Int.) 730860986 Información oficial sobre el partido 730860986 en Hattrick

02.04.2024 20:30:00

Frostwolves IL Alineación oficial del equipo 'Frostwolves IL' en el partido 1 - 0 Portland Thorns FC Alineación oficial del equipo 'Portland Thorns FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Frostwolves IL Alineación oficial del equipo 'Frostwolves IL' en el partido 2 - 0 Portland Thorns FC Alineación oficial del equipo 'Portland Thorns FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frostwolves IL

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Frostwolves. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Joonas Huusko xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cesare Bortone de Frostwolves amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Portland Thorns FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Portland va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Serra va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Eike Feuer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Portland que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Portland van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José Alfredo Torres Ochoa, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Portland Ernesto Gomar quasi marca al minut 73 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jon Kepa Barraikoa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El Portland va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Dominik Studencki va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.