Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730860426

Amistoso (Int., RC) 730860426 Información oficial sobre el partido 730860426 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido 3 - 1 Zenit Matarraña Alineación oficial del equipo 'Zenit Matarraña' en el partido
1 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 6
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 2
0 / 1 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 0 / 0
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
52 % Posesión 45' 48 %
54 % Posesión 90' 46 %
Tiros lejanos Nivel de táctica: 9 Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 10Nivel de táctica: 10
Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido 3 - 1 Zenit Matarraña Alineación oficial del equipo 'Zenit Matarraña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido 1 - 0 Zenit Matarraña Alineación oficial del equipo 'Zenit Matarraña' en el partido
Tiene suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Avatar

Goles Goles

  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): En Gerasimos Tsamis entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Racing, un peu providencial d'en Jorge Cantalejo va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Racing, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Jaber Gerab va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Gerasimos Tsamis de Racing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Juan Antonio Fillol va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Manoel Jorge Miranda de Racing, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fabio Benedettini en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Hugo Francisco García Orovio, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fabio Benedettini va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Racing i 3 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Racing Miro Arnea, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Fabio Benedettini. El marcador continuava 3 - 1.

Zenit Matarraña

Goles Goles

  • 136 Minuto 75 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Jaber Gerab s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant William Cabrera, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Matarraña tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Karsten Zinterhof ho va intentar al minut 32 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 290 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Karsten Zinterhof s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 287 Minuto 84 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Matarraña va deixar en bona posició a en Anicet Riambau per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 97 (Ocasión tiro lejano): Al minut 97 un refús amb el peu d'en Juan Miguel Sáenz va anar a parar als peus del Anicet Riambau que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 270 Minuto 105 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Matarraña al minut 105, però el xut de Camilo Vásquez va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergi Carbonés de Matarraña es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Matarraña Jaume Tarragona va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Matarraña, Sergi Carbonés, col·locà la pilota just a les mans d'en Juan Miguel Sáenz. El marcador: 3 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Martí Rubí va xutar fora per a Matarraña, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Anicet Riambau xutant per a Matarraña va fer anar la pilota just on la volia, però Juan Miguel Sáenz, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.