Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730860211

Amistoso (Int., RC) 730860211 Información oficial sobre el partido 730860211 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Harry Houdini Alineación oficial del equipo 'Harry Houdini' en el partido 1 - 2 Hetman Tykocin Alineación oficial del equipo 'Hetman Tykocin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Harry Houdini Alineación oficial del equipo 'Harry Houdini' en el partido 1 - 2 Hetman Tykocin Alineación oficial del equipo 'Hetman Tykocin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Harry Houdini

Goles Goles

  • 187 Minuto 67 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Houdini va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 67 va arribar el 1 - 1 quan en Hilary Babczyński va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 64 (Ocasión evento especial): En Hilary Babczyński, al minut 64 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Czesław Saramak el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Hetman Tykocin

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hugo Oscar Bressan que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Tykocin.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 83, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Aleksander Brudniak es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Perico Cintora, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Răzvan Dumitra no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Hugo Oscar Bressan va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Perico Cintora, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jeremiah Byun haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Tykocin al minut 25.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Santiago Pinedo Acevedo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Delwar Pukhraj va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Tykocin al minut 79, però el xut de Răzvan Dumitra va topar amb la tanca defensiva.