Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730860190

Amistoso (Int.) 730860190 Información oficial sobre el partido 730860190 en Hattrick

04.04.2024 02:15:00

LlegoOfc Alineación oficial del equipo 'LlegoOfc' en el partido 2 - 1 Sottosopra Alineación oficial del equipo 'Sottosopra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LlegoOfc Alineación oficial del equipo 'LlegoOfc' en el partido 1 - 2 Sottosopra Alineación oficial del equipo 'Sottosopra' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 78,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LlegoOfc

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mifflin Layme, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del LlegoOfc se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LlegoOfc van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en 剛 (Go) 牛尾 (Ushio) va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11, Mifflin Layme gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Argo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Ego Pacahuala gairebé va marcar per a LlegoOfc des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mifflin Layme de LlegoOfc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sottosopra

Goles Goles

  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): En Alessandro Petriello conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-1

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Sottosopra va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pietro Giuntoli es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Angelo Bruscia va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en 吴 (Wu) 斯相 (Sixiang).
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Pietro Giuntoli va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 219 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Sottosopra va estar a punt d'arribar en un córner. En Fabrizio Foglieni va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 72 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Alessandro Petriello amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 89, quan un error defensiu va deixar Serse Rubini completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vitaliano Di Marino.