Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730860186

Amistoso (Int.) 730860186 Información oficial sobre el partido 730860186 en Hattrick

03.04.2024 13:45:00

FC Bērzaine Alineación oficial del equipo 'FC Bērzaine' en el partido 0 - 4 A3X Team Alineación oficial del equipo 'A3X Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bērzaine Alineación oficial del equipo 'FC Bērzaine' en el partido 0 - 1 A3X Team Alineación oficial del equipo 'A3X Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bērzaine

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Bērzaine van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 51, però el xut de Giorgio Ambrosi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): Bērzaine va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Vitaliy Kaev va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vitaliy Kaev de Bērzaine amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

A3X Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Aliecer Guantes quedar desmarcat i marcar per a Team al minut 20. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Samuel Castro de Team va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 39 pels visitants. En Aliecer Guantes va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Team va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pablo Portillo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Marcos Clericat de Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Sergio Corcuera de Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.