Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730859932

Amistoso (RC) 730859932 Información oficial sobre el partido 730859932 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Espíritu C.F. Alineación oficial del equipo 'Espíritu C.F.' en el partido 7 - 3 Joga Palito Alineación oficial del equipo 'Joga Palito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Espíritu C.F. Alineación oficial del equipo 'Espíritu C.F.' en el partido 7 - 0 Joga Palito Alineación oficial del equipo 'Joga Palito' en el partido
Tiene un resultado normal 7.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espíritu C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Reinhard Höhmann, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Espíritu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Matt Rosieur progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 135 Minuto 42 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Josh Absher va marcar el 3 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lech Siepka va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Josh Absher va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): Als 72 minuts, Matt Rosieur va ampliar l'avantatge de Espíritu amb un 6 - 3 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): El 7 - 3 va pujar al marcador quan Espíritu va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Josh Absher des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Alberto Fernández Hinestrosa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Josh Absher gairebé va marcar per a Espíritu des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alberto Fernández Hinestrosa quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matt Rosieur de Espíritu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Fernández Hinestrosa de Espíritu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dave Hösterey.

Joga Palito

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Josu Radigales va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Palito, al minut 35. El marcador va canviar a 2 - 1.
  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Mario Vitre que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): Palito van aconseguir el 5 - 3 que retallava diferències al minut 63 quan Mario Vitre sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Josu Radigales hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Publio Cornelio Vela havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kai Ajuriagoikoa de Palito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Kai Ajuriagoikoa va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.