Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730859658

Amistoso (Int.) 730859658 Información oficial sobre el partido 730859658 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 3 - 0 Vilholan Velhot Alineación oficial del equipo 'Vilholan Velhot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 2 - 0 Vilholan Velhot Alineación oficial del equipo 'Vilholan Velhot' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sagunto C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Tuomas Annola al minut 37, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Sagunto i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, Sagunto va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ingo Päffgen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Tuomas Annola va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 78 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Antoine Banon, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Ingo Päffgen gairebé va marcar per a Sagunto des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Vives de Sagunto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andreas Johann Hüwe de Sagunto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Vilholan Velhot

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Lauri Sandholm va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Matias Daavittila va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Lauri Sandholm va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vilholan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Matias Daavittila, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Ville Sjöstedt va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Vilholan que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.