Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730859219

Amistoso 730859219 Información oficial sobre el partido 730859219 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

autoescueleros Alineación oficial del equipo 'autoescueleros' en el partido 0 - 6 Mora de Rubielos C.F. Alineación oficial del equipo 'Mora de Rubielos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
autoescueleros Alineación oficial del equipo 'autoescueleros' en el partido 0 - 5 Mora de Rubielos C.F. Alineación oficial del equipo 'Mora de Rubielos C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

autoescueleros

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de James Suaza no va entrar per centímetres.

Mora de Rubielos C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, Rubielos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ruesga Quichillao es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, un xut de Leonides Vázquez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Rubielos Sándor Gida va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Filomen Pieczewski va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Cătălin Verga va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Rubielos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Jeremias Artutxa va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, Adrián Arrechea va augmentar l'avantatge de Rubielos a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hugo Mariñas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Cătălin Verga quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Bonifacio Aparicio Pérez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Adrián Arrechea va servir per deixar enrere el gegant Filomen Pieczewski al minut 56, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 280 Minuto 72 (Ocasión de falta): Jeremias Artutxa va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Cătălin Verga de Rubielos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.