Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730859099

Amistoso (Int., RC) 730859099 Información oficial sobre el partido 730859099 en Hattrick

02.04.2024 19:20:00

Bergamasca Calcio Atalanta Alineación oficial del equipo 'Bergamasca Calcio Atalanta' en el partido 1 - 2 MansuMansas Alineación oficial del equipo 'MansuMansas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bergamasca Calcio Atalanta Alineación oficial del equipo 'Bergamasca Calcio Atalanta' en el partido 0 - 1 MansuMansas Alineación oficial del equipo 'MansuMansas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bergamasca Calcio Atalanta

Goles Goles

  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): El ABC era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alfred Penders va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Chance Dwyer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Riccardo Boiano de ABC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

MansuMansas

Goles Goles

  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Zorayr Ayvazyan va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 86.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ABC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antonio Romero González la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MansuMansas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Óscar Jamilio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Óscar Jamilio va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Giovanni Dalla Libera va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Dominic Adamson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Greg Harkness de MansuMansas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.