Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730858841

Amistoso (Int., RC) 730858841 Información oficial sobre el partido 730858841 en Hattrick

02.04.2024 21:15:00

Sofia Fight Club Alineación oficial del equipo 'Sofia Fight Club' en el partido 4 - 2 Football Club KONIN Alineación oficial del equipo 'Football Club KONIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sofia Fight Club Alineación oficial del equipo 'Sofia Fight Club' en el partido 4 - 2 Football Club KONIN Alineación oficial del equipo 'Football Club KONIN' en el partido
Tiene un resultado normal 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sofia Fight Club

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mustafa Rami va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 7.
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): En Constantin-Simion Glod de Sofia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sofia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Constantin-Simion Glod progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Georgi Denev es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 54 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Constantin-Simion Glod gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Yordan Enchev va entorpir al marcador d'en Philipp Joerger per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Darren Darwinkel de Sofia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Football Club KONIN

Goles Goles

  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 64 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Marinus Lackermeier.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Football van mostrar una bona compenetració quan al minut 82 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Francisco Dechant va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Përgëzim Paqarizi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Football havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Ivan Gramatikov va fer una estirada espectacular al minut 56, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Antonio González.