Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730858813

Amistoso 730858813 Información oficial sobre el partido 730858813 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Estopario Alineación oficial del equipo 'Estopario' en el partido 0 - 7 Bufalà City Alineación oficial del equipo 'Bufalà City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estopario Alineación oficial del equipo 'Estopario' en el partido 0 - 3 Bufalà City Alineación oficial del equipo 'Bufalà City' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estopario

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Estopario va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Luis Milán Borja, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 91 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Estopario van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 91 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Raül Joli, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Bufalà City

Goles Goles

  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 21 una excel·lent centrada de Ladislav Šefl va arribar a Skend Xhaferraj, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Sacramento Ribeiro va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ladislav Šefl la va rematar Sacramento Ribeiro amb una magnífica volea que va fer pujar per a Bufalà el 0 - 3.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Estopario. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ladislav Šefl la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bufalà es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 43.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Ladislav Šefl va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Harrison Jennings, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Emmanuel Aude va ser l'anotador del 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Bufalà va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Emmanuel Aude va quedar-se sol davant el porter Kuba Maroń, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Huc Ral haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Bufalà al minut 24.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Harrison Jennings va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emmanuel Aude de Bufalà va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.