Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730858464

Amistoso 730858464 Información oficial sobre el partido 730858464 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Ziggy and the spiders Alineación oficial del equipo 'Ziggy and the spiders' en el partido 1 - 4 LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ziggy and the spiders Alineación oficial del equipo 'Ziggy and the spiders' en el partido 0 - 1 LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ziggy and the spiders

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): El Bowie era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Salvador Serpa va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bowie va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonio Pereda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Pereda de Bowie es va guanyar la targeta groga merescudament.

LupasHospi

Goles Goles

  • 170 Minuto 17 (Gol de falta): LupasHospi va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Winifredo Lafuente Illera.
  • 170 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Winifredo Lafuente Illera va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LupasHospi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adriel Abad va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): Passaven 89 minuts quan en Winifredo Lafuente Illera va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 21 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Adriel Abad va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Víctor Díez de Quijano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Valero Jiménez de LupasHospi es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.