Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730858455

Amistoso (Int., RC) 730858455 Información oficial sobre el partido 730858455 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

U. D. Realejos Alineación oficial del equipo 'U. D. Realejos' en el partido 2 - 1 sv schlutup Alineación oficial del equipo 'sv schlutup' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U. D. Realejos Alineación oficial del equipo 'U. D. Realejos' en el partido 2 - 1 sv schlutup Alineación oficial del equipo 'sv schlutup' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. Realejos

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Realejos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pedro Anguiano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Realejos s'avançava al marcador al minut 71, després d'un rebot que va caçar en Julio Isern per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Realejos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Daniel Vaudagna va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rudi Oberdorfer.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Wassim Barakt va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 30, i va passar la pilota a Traian Miró, però aquest no va encertar a marcar.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Realejos van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Wassim Barakt no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Traian Miró va estar a punt d'empatar per a Realejos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Rudi Oberdorfer va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Realejos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 57 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julio Isern ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Realejos va estar a punt de posar-se per davant al minut 65 però Adam Adamczyk va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Traian Miró va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Adam Adamczyk de Realejos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

sv schlutup

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Söhnke Kynast va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Noel Stoller va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 270 Minuto 61 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Torsten Kazimir al minut 61 semblava entrar, però Marcel Ferrandis va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Tomas Knoop de schlutup va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noel Stoller de schlutup va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torsten Kazimir.