Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730858426

Amistoso (Int.) 730858426 Información oficial sobre el partido 730858426 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido 1 - 4 kolbeye abi Alineación oficial del equipo 'kolbeye abi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido 0 - 1 kolbeye abi Alineación oficial del equipo 'kolbeye abi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal sevillano

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Després de 40 minuts de partit, Enrique Nievas Peña igualava per sevillano en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de sevillano, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jusèp Bossacoma va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Enrique Nievas Peña de sevillano va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Zigor Etxeberri, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Jusèp Bossacoma de sevillano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

kolbeye abi

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador de kolbeye Danoush Ahmadi Nik va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Mohammad Javad Oliaei va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de kolbeye, Jahanbakhsh Anjomani, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 89 pels visitants. En Danoush Ahmadi Nik va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Mohammad Javad Oliaei va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Payam Dana es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.