Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730857889

Amistoso (Int.) 730857889 Información oficial sobre el partido 730857889 en Hattrick

03.04.2024 09:30:00

Kampftrinker SC Alineación oficial del equipo 'Kampftrinker SC' en el partido 4 - 0 Alberobello FC Alineación oficial del equipo 'Alberobello FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kampftrinker SC Alineación oficial del equipo 'Kampftrinker SC' en el partido 4 - 0 Alberobello FC Alineación oficial del equipo 'Alberobello FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kampftrinker SC

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a KSC va ser Gert Gössinger.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de KSC a 2 - 0. Giorgio Cucurullo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 59 (Gol de falta): El gol de falta de Mauricio Bonamusa sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 59 i ampliar l'avantatge de KSC a 3 - 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Floris Romagny va incrementar l'avantatge de KSC amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Giorgio Cucurullo va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Sylvain Roncoroni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a KSC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giorgio Cucurullo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Mauricio Bonamusa, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Adrian Sobaru hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mischa Pasche havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Floris Romagny va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mauricio Bonamusa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Mischa Pasche de KSC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Alberobello FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pier Giovanni Scussel.