Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730856713

Amistoso (Int.) 730856713 Información oficial sobre el partido 730856713 en Hattrick

04.04.2024 03:00:00

Cabeza de Termo IV Alineación oficial del equipo 'Cabeza de Termo IV' en el partido 3 - 3 Huma CF Alineación oficial del equipo 'Huma CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cabeza de Termo IV Alineación oficial del equipo 'Cabeza de Termo IV' en el partido 3 - 2 Huma CF Alineación oficial del equipo 'Huma CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,4 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabeza de Termo IV

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José Antonio Robles ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Cabeza es posava per davant 1 a 0.
  • 137 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 48 una excel·lent centrada de Franciszek Zawrotniak va arribar a Chaim Teomi, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 105 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Chaim Teomi rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Burak Urgaçi, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 7 (Ocasión evento especial): Makgatho Mugabe va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 7, però no s'esperava que en Sugar Bertizberea, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Alejandro Marín va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cabeza.
  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Cabeza van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 16, però Chaim Teomi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 289 Minuto 27 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Makgatho Mugabe va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Sugar Bertizberea el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Willi Fiaux al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Chaim Teomi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 49 quan Hüseyin Kemal Üveys de Cabeza gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hüseyin Kemal Üveys va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Huma CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 38 minuts, el tirador de faltes del Huma va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Levent Aklin, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 154 Minuto 60 (Gol de penalti): Al minut 60 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Clemente Beggio va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Henri Hottinen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Huma va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ferran Gener es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.