Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730856293

Amistoso (Int., RC) 730856293 Información oficial sobre el partido 730856293 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Real Garpa, C.F Alineación oficial del equipo 'Real Garpa, C.F' en el partido 3 - 0 Fun-Link FC Alineación oficial del equipo 'Fun-Link FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Garpa, C.F Alineación oficial del equipo 'Real Garpa, C.F' en el partido 5 - 0 Fun-Link FC Alineación oficial del equipo 'Fun-Link FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Garpa, C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Garpa, contenien la respiració mentre en Primo Toledano s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Amb 26 minuts jugats, en Primo Toledano va augmentar l'avantatge de Garpa, a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Garpa, va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Michalis Perdikopoulos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 11 (Ocasión de penalti): Garpa, es va veure beneficiat per la polèmica al minut 11, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Marin Deleanu va relliscar al moment de fer el xut i el porter 邵 (Shao) 达洪 (Dahong) no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mario Sciberras va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Mario Jiménez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Garpa, se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de 邵 (Shao) 达洪 (Dahong) al minut 55 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mario Sciberras va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Mario Sciberras gairebé va marcar per a Garpa, des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet André Marson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Marin Deleanu va sorprendre 邵 (Shao) 达洪 (Dahong) amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 77 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Pablo Vergara es caracteritzava per ser una bona ajuda pels companys. No obstant això, en aquest partit, ho intentava un cop darrere l'altre però no li sortia.

Fun-Link FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fun-Link va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Margjel Nura, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.