Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730856102

Amistoso (Int.) 730856102 Información oficial sobre el partido 730856102 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Falukillos Alineación oficial del equipo 'Falukillos  ' en el partido 3 - 5 Lokomotiv da Tabuaça Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv da Tabuaça' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Falukillos Alineación oficial del equipo 'Falukillos  ' en el partido 1 - 3 Lokomotiv da Tabuaça Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv da Tabuaça' en el partido
Tiene suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Falukillos

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Augusto Oneto va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Falukillos empatava el partit, 1 a 1, al minut 24.
  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Falukillos va agafar avantatge al minut 25 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Antonio Bellver fent així el 2 - 1.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el Falukillos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Joshua Gemberling, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Koos Hartjes va fer una magnífica centrada, però la rematada de Arturo Xato va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Koos Hartjes va marxar per velocitat al minut 29 i va fer una passada de la mort a Arturo Xato, però aquest va fallar.

Lokomotiv da Tabuaça

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Nortada prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Rogelio Briceño.
  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Nortada van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 32 quan Estebe Alteleorraga sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Carlos Theiler per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Lauge Hjulsager va poder marcar tot sol el 3 - 4.
  • 183 Minuto 91 (Gol por la derecha): Al minut 91, Nortada va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Maor Barad, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Nortada va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 73, quan Carlos Theiler va quedar-se sol davant el porter Ricardo Flor, però aquest va poder aturar el xut.