Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730855875

Amistoso (Int.) 730855875 Información oficial sobre el partido 730855875 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

F.C. Olaf Alineación oficial del equipo 'F.C. Olaf' en el partido 4 - 0 sepahan""zobahan Alineación oficial del equipo 'sepahan""zobahan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Olaf Alineación oficial del equipo 'F.C. Olaf' en el partido 4 - 0 sepahan""zobahan Alineación oficial del equipo 'sepahan""zobahan' en el partido
Tiene un resultado normal 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Olaf

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Sergio Amorrortu la va rematar Hanns-Rainer Vohren amb una magnífica volea que va fer pujar per a F.C. el 1 - 0.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Amb 22 minuts jugats, en Pedro Gravalosa va augmentar l'avantatge de F.C. a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): F.C. va augmentar la diferència quan Tinus Brobbel no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rica Lopes va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Hanns-Rainer Vohren gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carl Værnes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sergio Amorrortu va rematar alt.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carl Værnes al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eustasio Estúñiga Diez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hanns-Rainer Vohren de F.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

sepahan""zobahan

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Daniel-Ionuţ Anghel va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Alireza Heshmati va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.