Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730855715

Amistoso (Int.) 730855715 Información oficial sobre el partido 730855715 en Hattrick

04.04.2024 00:00:00

E.C.F. Varzeão Alineación oficial del equipo 'E.C.F. Varzeão' en el partido 2 - 3 Estrella Azul de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul de Entrevías' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
E.C.F. Varzeão Alineación oficial del equipo 'E.C.F. Varzeão' en el partido 1 - 4 Estrella Azul de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul de Entrevías' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,8 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.C.F. Varzeão

Goles Goles

  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Varzeão s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lenny Mink que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 77 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jean Painvin va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jean Painvin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Varzeão per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lenny Mink, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Estrella Azul de Entrevías

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Behjat Bouguetaïb de Entrevías va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Entrevías prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Diego López de Ayala.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 86, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Behjat Bouguetaïb es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Behjat Bouguetaïb va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Borja Hribar de Entrevías va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.