Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730855682

Amistoso (Int., RC) 730855682 Información oficial sobre el partido 730855682 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

GranAstur Alineación oficial del equipo 'GranAstur' en el partido 2 - 1 Hombres Sensibles de Flores Alineación oficial del equipo 'Hombres Sensibles de Flores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GranAstur Alineación oficial del equipo 'GranAstur' en el partido 2 - 1 Hombres Sensibles de Flores Alineación oficial del equipo 'Hombres Sensibles de Flores' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GranAstur

Goles Goles

  • 114 Minuto 64 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 64. Romà Bustins, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): GranAstur prenia la batuta de l'encontre al minut 66, quan en Auxkin Buztintza va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacio Oriol! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Romà Bustins va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GranAstur se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Collao va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 71 de joc.

Hombres Sensibles de Flores

Goles Goles

  • 174 Minuto 62 (Gol de penalti): Sensibles va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Rafael Chiriboga va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jacobo Echaburu va rematar amb l'empenya exterior desviat.