Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730855154

Amistoso 730855154 Información oficial sobre el partido 730855154 en Hattrick

03.04.2024 10:00:00

Lyon Boys Alineación oficial del equipo 'Lyon Boys' en el partido 3 - 1 Tinerii Petrolisti Alineación oficial del equipo 'Tinerii Petrolisti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Lyon Boys Alineación oficial del equipo 'Lyon Boys' en el partido 6 - 1 Tinerii Petrolisti Alineación oficial del equipo 'Tinerii Petrolisti' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lyon Boys

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Bad Boys una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Victor-Ştefan Şercăianu, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 34.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Passats 65 minuts, Janq’u Lienlaf, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Bad Boys es posava per davant!
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Bad Boys va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Victor-Ştefan Şercăianu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Cătălin Niţu va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ilie Marinescu va entorpir al marcador d'en Cătălin Niţu per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josu Xabier Kanaletxebarria de Bad Boys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tinerii Petrolisti

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adrian-Marian Tucă que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Petrolisti.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Jakub Bajor va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però László Pálcsa va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, David Jitaru quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.