Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730854274

Amistoso (Int.) 730854274 Información oficial sobre el partido 730854274 en Hattrick

02.04.2024 19:15:00

FC Legbreakers Alineación oficial del equipo 'FC Legbreakers' en el partido 2 - 2 GrimReapers Alineación oficial del equipo 'GrimReapers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Legbreakers Alineación oficial del equipo 'FC Legbreakers' en el partido 2 - 0 GrimReapers Alineación oficial del equipo 'GrimReapers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Legbreakers

Goles Goles

  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 del partit, el jugador Valon Xhafa de Legbreakers va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del Legbreakers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roman Smoliński, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Alessandro Chisari quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alessandro Chisari de Legbreakers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

GrimReapers

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Reapers va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pedro Roig, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Volkan Aysen que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 73. L'anotador per Reapers va ser August Muschwitz, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Inácio Pinto va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en August Muschwitz rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Roig de Reapers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.