Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730854242

Amistoso (Int., RC) 730854242 Información oficial sobre el partido 730854242 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 5 - 1 Strada 14 Alineación oficial del equipo 'Strada 14' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 3 - 0 Strada 14 Alineación oficial del equipo 'Strada 14' en el partido
Tiene suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toledanakis FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Tobias Platthaus, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. TFC es posava per davant!
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 40 gràcies a la jugada de Tobias Platthaus, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ignacio González-Alegre progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a TFC i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 68 minuts de joc. Mentre en Rafael Herrada el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TFC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bogdan-Lucian Lefter va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tobias Platthaus de TFC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tobias Platthaus per poc que no incrementa el marcador al minut 52. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alessandro Stefano Bocola va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Strada 14

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Strada eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 28, Angelo Ardoino va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Angelo Ardoino gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Matteo Ciarniello ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Strada va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Santino Ingallinera va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Santino Ingallinera de Strada es va guanyar la targeta groga merescudament.