Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730854187

Amistoso (Int., RC) 730854187 Información oficial sobre el partido 730854187 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Capitan Gredos Alineación oficial del equipo 'Capitan Gredos' en el partido 3 - 1 Thracian Heart Alineación oficial del equipo 'Thracian Heart' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Capitan Gredos Alineación oficial del equipo 'Capitan Gredos' en el partido 7 - 0 Thracian Heart Alineación oficial del equipo 'Thracian Heart' en el partido
Es un cenizo 7.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capitan Gredos

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ignacio Polo Cano va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Capitan empatava el partit, 1 a 1, al minut 27.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Capitan prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Eladio Pulido va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Guahardo-Fajardo es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Capitan va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Giancarlo Silvestrelli va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): El Capitan se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 18, en Eulogi Sentís va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Sebas Novich va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Capitan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Alex Frijan, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Roberto García Barberá quasi marca en una jugada assajada de córner que Giancarlo Silvestrelli havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Fernando Albelda ja els havia advertit que el porter contrari, en Epifanio Mesías, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alfonso Roquer va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alex Frijan de Capitan es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Thracian Heart

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Gladiators van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Pietro Lomuscio.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Hossein Jahanfarnia va fer una jugada per la banda esquerra, però Juan Luis Novich va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ahmed Cice.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hossein Jahanfarnia de Gladiators amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.